Kilpailukutsu

Rasti-Nokian XXV Junnukisat su 28.5.2023 klo 11.00 Nokialla

Sprinttisuunnistuskilpailu

Tämä lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu on myös Hämeen kompassi-cupin 2. osakilpailu. Tapahtumassa on myös kaikille avoin kuntosuunnistus.

Kilpasarjat

  • H/D 8RR, 10RR, 10 (pronssikompassi)
  • H/D 12TR, 12 (hopeakompassi)
  • H/D 13, 14 (kultakompassi)
  • H/D 16

ForFun-aktiviteetit

  • Avoimet sarjat: RR Avoin, TR Avoin, 10 Avoin, 12 Avoin, 14 Avoin
  • Kilpailukeskuksessa For Fun -rastiralli perheen pienimmille. Ei ennakkoilmoittautumista eikä osallistumismaksua.

Avoimissa sarjoissa on mahdollista suunnistaa iästä riippumatta kilpailurata vapailla lähtöajoilla. Radan voi kiertää yksin tai yhdessä toisen kanssa. Osallistuminen ei vaadi kilpailulisenssiä. Ei cup-pisteytystä. Halutessaan voi ottaa Emit-ajanotolla ajan, mutta ilman aikaakin voi osallistua.

Radat

Sprinttisuunnistuksen ohjeaikojen mukaiset radat.

RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen. Puuttuvasta tai väärästä leimasta tulee 10 min aikasakko. 

TR= tukireittirata: maastossa on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse sen varrella, vaan läheisyydessä. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Osanottomaksut

Sarjoissa H/D8RR, H/D10, H/D10RR sekä avoimissa sarjoissa 12 €, muut sarjat 14 €. Kuntosuunnistus 10 €.

Ilmoittautuminen

Irma-palvelussa su 21.5. mennessä, jälki-ilmoittautuminen to 25.5. mennessä 2-kertaisin hinnoin. Avoimissa sarjoissa suunnistusliiton lisenssi ei ole välttämätön, mutta silloin ilmoittautumisten on tultava tämän linkin kautta.

Maksut ilmoittautumisen yhteydessä Irman kautta tai Rasti-Nokian pankkitilille FI98 8000 1071 3897 05. Kuntosuunnistuksen ilmoittautuminen paikan päällä infossa.

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Niille kilpailijoille, joilta puuttuu emit-kortin numero ilmoittautumisen yhteydessä, varataan vuokrakortti hintaan 3 €. Kortin voi noutaa infosta. Palauttamattomasta vuokrakortista peritään 80 € maksu.

Kartta

Tulostekartta 5/2023, kartoitus ja piirustus Eemil Koskinen. Mittakaava 1:3000 kaikilla sarjoilla. Käyräväli 2,5 m. Kartan koko RR- ja TR-sarjoilla A5, muilla A4.

Kilpailumaasto

Vaihtelevaa kaupunkialuetta, puistoja ja koulujen piha-alueita. Radoilla myös muutamia polkurikkaita metsäosuuksia. Kilpailusuorituksen aikana ei ylitetä autoteitä.

Lähdöt

Ensimmäiset lähdöt klo 11.00. Lähtöön matkaa noin 300 m. Lähtöajat nähtävillä kilpailusivuilla viimeistään pe 26.5. Kilpailunumeroiden kiinnitystä varten omat hakaneulat mukaan. 

Kuntoradalla oma erillinen itsepalvelulähtö kilpailulähdön yhteydessä. Kuntoradalle voi lähteä klo 11.30-12.15 välisenä aikana.

Palkinnot

Osanottajapalkinto kaikille 8- ja 10-sarjoihin osallistuville ja lisäksi palkitaan sarjoittain 1-3 parasta kilpasarjoissa H/D 8-16.

Saapuminen

Nyssen bussilinja 70B mahdollistaa kätevän saapumisen suoraan kilpailukeskukseen.

Henkilöautoilla saapuvilla opastus alkaa Turuntien (Vt12) ja Sorvantien risteyksestä (https://goo.gl/maps/rkysSgLbmmabXnin9), josta ajoaika pysäköintiin 1 min.

Pysäköinti

Pysäköinti sijaitsee kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksessa info, WC, kahvio ja EA-piste. Ei peseytymismahdollisuutta.

Muuta

Nastalliset kengät kielletty!

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja: Pasi Isokallio, 040 510 6047

Ratamestari: Eemil Koskinen

Kilpailun valvoja: Saku Asikainen, Hiisirasti

Tiedottaja: Eemil Koskinen, 045 269 4002

 

Tervetuloa!